It Takes 2, a theatrical concert

it2promo

It takes 2 was een theatraal concert rond de vier krachtige solisten Hans Vermeulen, Marlayne Sahupala, Rocq-E Harrel en Robert Walker. Rode draad in dit muziekprogramma was het duet. In verschillende combinaties trakteerden Hans, Rocq-E, Marlayne en Robert het publiek op bekende en onbekende duetten uit de muziekgeschiedenis. Deze vocalen werden begeleid door een begeleidingsband onder leiding van Danny Sahupala.

Naast de 4 vaste vocalisten was er elke voorstelling een mysterie-guest. Artiesten die aan It Takes 2 als mysterie-guest hebben meegewerkt zijn o.a.: Anita Meijer, Gordon, Karin Bloemen, Mark Dakriet en Guus Meeuwis.

Mijn taak bij deze productie bestond uit het maken van in-ear mixjes voor de 4 solisten en de mysterie-guest en het monitorgeluid voor de begeleidingsband.

Periode: September t/m December 2005

Gebruikte apparatuur zaalgeluid: Adamson Spektrix aangestuurd door XTA processors, Midas H1000. Monitor Geluid: D&B Max monitoren voor het combo, Sennheiser G2 in-ear systemen, Soundcraft SM12 voor diverse monitor mixen van het combo en de gast artiest, Yamaha DM1000 voor de 4 vocalisten.