Spraakverstaanbaarheid

sprekerDat is één van mijn specialiteiten. Veel van mijn werk bestaat uit congressen, persconferenties en andere events waar het geluidstechnisch draait om spraakverstaanbaarheid. De inhoud van deze evenementen kan variëren van 1 spreker op het podium die zijn verhaal doet tot debatten/discussies van meerdere personen al dan niet interactief met het publiek.

Eenmalige producties

kawasaki-webIk word regelmatig gevraagd voor eenmalige shows. Het gaat dan vaak om een show bedacht rondom een nieuw product of om een andere feestelijke gelegenheid. Een dergelijke show wordt in een korte tijd ingestudeerd maar ondanks dat moet de show staan als een huis.

Enkele eenmalige of kort lopende producties waaraan ik meewerkte: introductie van die Jaguar F-Pace, diverse introducties van Kawasaki, Thuis Winkel Awards, Hema, diverse persconferenties.

Internationaal Danstheater

IDTVoor collega KlaasJan van der Veen was ik 2e technicus voor het Internationaal Danstheater. Als KlaasJan ziek was of een dubbele boeking had kon ik voor hem invallen. Het ging hierbij om zowel theateroptredens als festival-optredens.

Boston Tea Party

BostonTeaParty poster 1152De Boston Tea Party is dé superspontane TOP- feestband van Nederland en volgens insiders Neerlands beste en vooral leukste feestband.

Met het Feest der Herkenning en een absolute spektakelshow is dit 10-tal dé garantie voor een volledig geslaagd feest!

Mijn taak: Zaalgeluid.

Gebruikte apparatuur: Yamaha M7cl of Digico SD8/SD9, Synco PA en een Apple MacBook met fx-plugins.