Upgrade naar Midas Pro1

pro1voor-webOm weer helemaal up to date te zijn heeft Cobi Sound geïnvesteerd in een Midas Pro1. De klank en de mogelijkheden in combinatie met het kleine formaat van de mixer gaven de doorslag om voor dit type te kiezen. De Pro1 heeft 48 inputs en 24 mix outputs. De mixer is in een zo compact mogelijke case ingebouwd. De mixer is door 1 persoon te plaatsen en past ook makkelijk achterin een stationwagon.

Om zo flexibel mogelijk te zijn is er ook in infra geïnvesteerd. 2 DL153 stageblokken bieden samen 32 inputs en 16 outputs. Deze stageblokken zijn uitgerust met de befaamde Midas preamps. In de mixer zitten lokaal nog 24 mic inputs en 24 analoge outputs. Daarnaast zijn er nog diverse aansluitmogelijkheden op AES-EBU.

Een Klark Teknik DN9650 netwerkbridge met MADI-kaart geeft de mogelijkheid het Midas AES50 protocol om te zetten naar MADI. Het is dan bijvoorbeeld mogelijk een digitale split te maken van de Midas preamps naar een DiGiCo.

Om ook opnames te kunnen maken en virtual soundcheck uit te kunnen voeren is er ook geïnvesteerd in een RME Madiface. In Combinatie met de Klark Teknik DN9650 gaan alle signalen digitaal Protools in voor opname.