Angela Groothuizen - Label

labelweb(14-01-2010) Samen met Michael Sudmeijer verzorg ik het geluid voor de nieuwe theatershow van Angela Groothuizen, Label.

Label is het logische gevolg op Angela's Klein. Met de mooiste nummers uit haar repertoire, aangevuld met nieuwe liedjes, geschreven door onder anderen Rob Chrispijn, Jan Boerstoel, Johan Hoogeboom en Angela zelf.

Vroeger nooit geschikt om bruidsmeisje te zijn, later nooit de prinses in de musical. Op haar twintigste al te oud als tieneridool, te rock-'n-roll voor theater en te puur voor tv-programma's. Was het ene label er net af, zat het volgende er alweer op. Niet vast te pinnen die vrouw. Hoeft ook niet, want authenticiteit is ook mooi. Angela zingt door al haar labels heen om haar publiek te omarmen en te ontroeren en heel belangrijk: te laten lachen. Te zien vanaf januari 2010 in diverse theaters in Nederland.

Gebruikte apparatuur: Voornamelijk materiaal van de theaters, aangevuld met een eigen regieset bestaande uit een 01v/96, SPL Track-One, BSS DPR901 en een Ashly graphic EQ, een Shure 87b en X-act monitorren voor Angela.