Wat heb ik toch een mooi vak...

hazes2(28-09-2009) Geen dag is hetzelfde, zeker de afgelopen week niet.

Maandag en Dinsdag: Laurenskerk in Rotterdam voor een chique feest met een hoop binnen- en buitenlandse politici. Petra Berger en het Paul Valk jazz trio traden op.

Woensdag: Concert in de Powerzone Amsterdam ten nagedachtenis van Andre Hazes. Het is inmiddels alweer 5 jaar geleden dat de volkszanger overleed. Het concert in de Powerzone bestond uit een groot aantal artiesten (waarvan een aantal Hazes lookalike's). Een gedeelte van de optredens werd begeleid door Hollywood Boulevard (de oude begeleidingsband van Andre Hazes), de rest van de artiesten trad op met orkestbanden. Mijn taak was het in-ear/monitor geluid.

Donderdag: Feest in Theater Orpheus in Apeldoorn. Ik stond daar met Hollywood Boulevard. Achter een doek opgesteld. Na het plenaire gedeelte van het programma werden alle stoelen uit de zaal verwijderd, het doek waarachter bij klaar stonden ging omhoog en wij waren klaar om te spelen.

Vrijdag: Haringparty in de Pieterskerk in Leiden. Ook weer met Hollywood Boulevard, deze keer als begeleidingsband van Big, Black & Beautiful. Een gespreid bedje, het bedrijf wat de techniek verzorgd in de Pieterskerk had het super voor mekaar (RH line array, RH SR5jes rondom, DBX driverack 4800, Allen&Heath iLive 144 en nette aardige technici). Mijn taak was het zaal geluid. Het was voor mij voor het eerst dat ik de digitale Allen&Heath aan de tand kon voelen. Ik was erg blij met deze tafel. Preamps klonken erg open en in combinatie met het line array heb ik, ondanks dat het een kerk is, toch een lekkere sound neer kunnen zetten.

Zaterdag: Feesttent Siddeburen. Om onze 4 daagse tourtje met Hollywood Boulevard in stijl af te sluiten stonden we in Siddeburen in een mega feesttent. Het is even een stukje rijden maar dan heb je ook wat. Mijn taak was het in-ear geluid.