The Hague Jazz 2009

stevehackett(25 mei 2009) Afgelopen weekend was het weer zover, The Hague Jazz 2009.

Acts die op het festival stonden waren o.a.: De Dijk met Solomon Burke, Rita Reys met het Rosenberg Trio, Hank Jones met het Metropole Orkest, Moris Day en The Time, Trijntje Oosterhuis, Sabrina Starke en de Dutch Swing College Band. Woensdag vond op vijf podia in de Haagse binnenstad een warming-up plaats, donderdagavond gaf het Metropole Orkest een voorproefje, samen met de voormalig voorman van Supertramp, Rodger Hodgson.

Mijn taak was het monitor geluid bij het Blakey's Corner podium. De Acts die op dit podium stonden waren: Hot Water, Koorenhuis 6-tet, Jean Jacques Milteau 4-tet, Reboot Your Soul feat. Ivar, Koorenhuis Bigband, Ian Siegal en Djabe met Steve Hacket als special guest.

Gebruikte apparatuur: MH3 op f.o.h., bijbehorende fx en dynamic racken, 3 subben/4 toppen per kant Flex Array, MH3 op monitors met 12 kantjes versterkers en Turbosound TQ310 monitoren, extra laagkastje voor de drumfill, 12 kantjes BSS EQ, DBX en BSS compressors en gates, TC M-one en Overloud Breverb voor Reverbs.